Veltman Racing
Eynattenstraat 23
NL-6367CV Voerendaal
+31 455752724
+31 653786492
info@veltmanracing.nl

NK Valkenswaard - Eurocircuit

Alweer de derde wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap. Ook dit weekend drie coureurs aan de start binnen het team!

Een goed weekend voor Willem met tweemaal een vierde tijd en tijdens de derde manche een derde tijd. Dit betekende een vierde startplaats in de finale. Bij de start wist Willem zich direct al een plaats te verbeteren. Deze derde plaats wist hij vast te houden en behaalde een mooie podiumplaats.

Tijdens de eerste manche van de RST wist Claudia de eerste tijd te rijden en Sem een zesde plaats. Een vierde plaats voor Claudia in de tweede manche, helaas viel tijdens een inhaalmanoeuvre haar motor uit en reed een coureur in de zijkant van haar RST. Hierdoor schoot haar rem los en moest ze verder met haar handrem remmen. Desondanks toch uitgereden. Sem wederom een zesde positie. In de laatste manche van deze dag behaalde Claudia een vijfde tijd, Sem volgde haar op de zesde plaats. Een spannende finale voor de RST's. Claudia behaalde evenals Willem de derde positie op het podium en Sem behaalde een zesde plaats.