Veltman Racing
Eynattenstraat 23
NL-6367CV Voerendaal
+31 455752724
+31 653786492
info@veltmanracing.nl

NK Valkenswaard - Eurocircuit

Dit weekend werd de laatste wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap in Valkenswaard verreden. Vanwege het geringe aantal deelnemers in de super 1600 klasse werd deze samengevoegd met de Super nationals -2000cc. sem en Claudia gingen van start in de RST klasse.

Een nieuwe uitdaging voor Willen op het gladde circuit na alle regen. Willem behaalde in de eerste en tweede manche een vierde tijd. Tijdens de derde manche moest hij helaas een plaatsje afgegeven en behaalde een vijfde tijd. Dit leverde hem een vierde plaats in de semi- finale op. Willem had een goede start en wist als tweede over de finish te komen. Op naar een spannende finale. Willem had een goede start en jokerde op het juiste moment. Ook deze wedstrijd wist Willem een mooi podiumplaats te bemachtigen. Een 3e plaats voor Willem dit weekend.

Een slechte start van de dag voor Claudia een Sem, beide raakte in de eerste manche verwikkeld in een crash. Veel sleutelwerk aan beide RST's. Een hoop sleutelwerk voor het hele team om aan de start van de tweede manche te kunnen verschijnen. Gelukkig beide ongedeerd na de zwaren klappers. Na druk sleutelwerk gaan beide van start aan de tweede manche en weten deze netjes uit te rijden. Sem behaalde vandaag een zevende plaats en Claudia wist alsnog een mooie tweede plaats op het podium te bemachtigen!