Veltman Racing
Eynattenstraat 23
NL-6367CV Voerendaal
+31 455752724
+31 653786492
info@veltmanracing.nl

BK + RCE Maasmechelen

Een mooie afsluiter van het seizoen in Maasmechelen! De laatste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap en tevens de afsluiter van het RCE kampioenschap. Daarnaast werden ook de laatste punten verzamelt voor het Nederlands en BelnNed kampioenschap. Al met al een weekend vol spanning.

De lat lag hoog dit weekend, Willem moest strijden in het Belgisch kampioenschap en in het RCE. Op zaterdag vond de inschrijving de keuring en de vrije training plaats. Op zondag begon de dag al vroeg. De manches werden samen verreden en de finales werden separaat verreden. Tijdens de manches reed Willem een zesde, vierde en achtste tijd. Dit betekende een vijfde startplaats in het Belgisch kampioenschap. Tijdens de start zal het gehele veld dit bij elkaar, Willem besloot geen risico te nemen om na zeer korte tijd weer aan te kunnen sluiten bij de RCE finale. Tijdens de finale van het BK werd Willem zesde, dit was voldoende om zijn vierde plaats in het kampioenschap vast te houden. Met deze punten wist hij zijn derde positie in het Nederlands en Belned kampioenschap vast te houden.

Als afsluiter van het weekend werd de finale van de RCE verreden, Willem starte vanaf een derde positie. Deze podiumplaats wist hij uiteindelijk vast te houden. Als kers op de taart betekende dit een geweldige derde plaats in het RCE kampioenschap, een bekroning op een jaar hard werken